Nye penge til 28 landdistriktsprojekter

Publiceret 01-11-2016

Erhvervs- og Vækstministeriet har netop givet tilsagn til alt 6,6 mio. kr. i støtte til 28 projekter i danske landdistrikter og på småøerne.

Det myldrer med gode ideer til at skabe vækst og udvikling i landdistrikterne. Det vidner søgningen til Landdistriktspuljen om. Erhvervs- og Vækstministeriet netop har givet tilsagn om at støtte 28 projekter med i alt 6,6 mio. kr.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

”Regeringen arbejder hårdt for at skabe vækst og udvikling i hele Danmark, og derfor er det fantastisk, at vi oplever så meget medspil og engagement fra lokale kræfter, der er helt afgørende for at udvikle landdistrikterne. De mange projektansøgninger vidner om et bredt lokalt initiativ, og jeg ser frem til, at de 28 projekter kommer til at virke på småøerne og i landdistrikterne.”

11 af de 28 projekter er tiltag på småøerne. Projekterne spænder fra udvidelse af produktionsmuligheder i lokale virksomheder til opgradering af naturoplevelser og havnemiljøer for at understøtte turisme. Andre projekter handler om en fokuseret bosætningsindsat.

De 17 øvrige projekter handler om at løfte landdistrikterne med forskellige initiativer som fx egnsunikke produkter i Danmarks første naturpark til virksomheders mulighed for at tiltrække expats til landdistrikterne.

Se de 28 projekter og læs mere om Landdistriktspuljen på www.livogland.dk

Yderligere kontakt:

Hotline for Landdistriktspuljen kan kontaktes på tlf. 41 71 78 97 (alle hverdage kl. 10-12) / landdistriktspulje@erst.dk eller Henrik Steen Jensen på tlf. 35 29 12 86 / HenStn@erst.dk