Ny formand og bestyrelse for Markedsmodningsfonden

Publiceret 18-03-2016

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget den 51-årige Carsten With Thygesen som formand for Markedsmodningsfonden. Thygesen er tidligere administrerende direktør for HedeDanmark og har erfaring fra en række bestyrelsesposter.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

”Jeg er glad for, at Carsten With Thygesen har takket ja til at stå i spidsen for Markedsmodningsfondens nye bestyrelse. Fonden løser en vigtig samfundsmæssig opgave med at få nye innovative produkter hurtigere ud på markedet. I det kommende år vil fonden have særligt fokus på projekter inden for automatisering og digitalisering og vil derigennem bidrage til at skabe og fastholde produktionsarbejdspladser i hele Danmark.” 

Formand for fondens nye bestyrelse, Carsten With Thygesen:

”Vi har stærk forskning og mange innovative iværksættere og virksomheder i Danmark, men vi kan blive bedre til at skabe vækstvirksomheder. Det skal Markedsmodningsfonden i endnu hø-jere grad bidrage til de kommende år.” 

Der er udpeget følgende bestyrelsesmedlemmer:

  • Claus Jensen, Forbundsformand, Dansk Metal
  • Jan Mikkelsen, Direktør, Wiley X Europe LLC
  • Lars Jensen, Stifter og præsident, Eltronic
  • Peter Bøgh Petersen, Adm. direktør, Dykon 
  • Thomas Olsen, Rådgiver og investor
  • Tine Thygesen, Investor og iværksætter
  • Trine Winterø, Direktør, MedTech Innovation Center

Markedsmodningsfonden bidrager til vækst og beskæftigelse i Danmark ved at få virksomheders innovative produkter hurtigere på markedet. Det kan også være modning af serviceydelser, innovative offentlige indkøb og erhvervspartnerskaber. 

Fonden arbejder derudover med at fremme digitalisering og automatisering i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Der er med finansloven afsat 58 mio.kr. til fonden i 2016.

Kontakt:

Pressekonsulent Rasmus Holm Thomsen, tlf. 91 39 94 55