Ny bestyrelsesformand for Rejsegarantifonden

Publiceret 30-06-2016

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget Kjeld Zacho Jørgensen som formand for Rejsegarantifondens bestyrelse. Kjeld Zacho Jørgensen er administrerende direktør i Billund Lufthavn og har mange års ledelseserfaring fra både private og offentlige stillinger.

Erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen:

”Jeg er glad for, at Kjeld Zacho Jørgensen har takket ja til at overtage posten som bestyrelsesformand for Rejsegarantifonden efter Susanne Larsen, der har ydet en stor indsats som formand siden 2009. Rejsegarantifonden giver vigtig bistand til danske forbrugere, hvis deres rejseudbyder går konkurs, og den opgave føler jeg mig overbevist om, at Kjeld Zacho Jørgensen med sine mange års erfaring er i stand til at løfte.”

Bestyrelsesformand i Rejsegarantifonden, Kjeld Zacho Jørgensen:

”Jeg sætter pris på tilliden, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for Rejsegarantifondens arbejde.  Ud over at yde bistand til de danske forbrugere, har vi i Rejsegarantifonden en vigtig og spændende opgave foran os, hvor vi blandt andet skal implementere det nye pakkerejsedirektiv fra EU i dansk lov.”

Rejsegarantifonden er en privat, selvejende institution, der skal yde rejsekunder bistand ved en rejseudbyders konkurs. Fondens vedtægter og bestyrelsens forretningsorden er fastsat af fondens bestyrelse og er godkendt af erhvervs- og vækstministeren.

Rejsegarantifonden blev oprettet ved lov i 1979. 

Kontaktperson: Presserådgiver Sara Ringgaard Price, 91 39 94 07, srp@evm.dk.