Troels Lund Poulsen til verdensøkonomisk topmøde i Davos

Publiceret 12-01-2016

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen deltager i World Economic Forums (WEF) årsmøde i Davos i Schweiz i næste uge.

Troels Lund Poulsen er inviteret til at tale ved to arrangementer på førstedagen af det verdensøkonomiske topmøde, der samler regeringsledere, ministre og erhvervsledere fra hele verden til diskussioner af aktuelle udfordringer for verdenssamfundet.

Troels Lund Poulsen bliver regeringens repræsentant ved mødet i de schweiziske alper, der som overordnet tema har ”den fjerde industrielle revolution.”

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"Jeg glæder mig til at indgå i diskussioner med beslutningstagere fra hele verden om de udfordringer, som alle lande står i, når det gælder om at navigere i den såkaldte ”fjerde industrielle revolution”. Digitalisering og automatisering vil give helt nye muligheder for vores virksomheder, men også stille store krav til vores evner som både erhvervsledere og politikere. Her er det vigtigt, at vi kan inspirere hinanden på tværs af sektorer og lande."

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen skal på årsmødet i WEF dels deltage i en paneldebat med titlen: ”The End of Political Consensus,” og dels sidde i panelet under en session under overskriften: ”A World without Work”. 

Yderligere henvendelse kan ske via pressechef Kim Bové: tlf: 9133 7015, mail: kkb@evm.dk