Christian Motzfeldt fortsætter som direktør for Vækstfonden

Publiceret 11-02-2016

Vækstfondens bestyrelse har ansat direktør Christian Motzfeldt for en ny femårig periode som direktør for Vækstfonden.

Vækstfondens bestyrelse har 8. februar 2016 ansat Christian Motzfeldt som direktør for en ny femårig periode fra 15. marts 2016. I forbindelse med udløbet af den foregående femårskontrakt iværksatte bestyrelsen en åben ansøgningsproces. Bestyrelsen har på baggrund heraf indstillet Christian Motzfeldt til en ny femårig kontrakt. Det er erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen, der udpeger direktøren for Vækstfonden på baggrund af indstilling fra bestyrelsen.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen udtaler i den forbindelse: 

”Jeg ser frem til den fortsatte positive udvikling i Vækstfonden med Christian Motzfeldt ved roret. Vækstfondens indsats og aktiviteter bidrager med øget vækst og udvikling i hele Danmark og sikrer, at vækstvirksomheder kan få adgang til den afgørende finansiering til at udfolde deres vækstplaner”.

Bestyrelsen er tilfreds med at Christian Motzfeldt fortsætter som direktør for Vækstfonden.

”Christian Motzfeldt har gennem de sidste femten år bevist, at han er en stor ledelsesmæssig kapacitet i Vækstfonden. De seneste år har vist en betydelig vækst i efterspørgslen på fondens finansieringsløsninger, og fonden har endvidere fået til opgave at implementere en række ny initiativer såsom Danmarks Grønne Investeringsfond, Dansk Vækstkapital II samt udrulning af Vækstfondens produkter i Grønland og på Færøerne. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet også i de kommende fem år”, siger bestyrelsesformand Carsten Koch.

For yderligere information kontakt: Pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bové 91 33 70 15 eller kkb@evm.dk og formand Carsten Koch via kommunikationschef i Vækstfonden Peter Bruun 40 81 35 46 eller pbr@vf.dk.