Lone Saaby bliver ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen

Publiceret 26-04-2016

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen.

Det bliver den 48-årige cand.polit. Lone Saaby, der skal afløse Lizzi Krarup Jakobsen som direktør i Sikkerhedsstyrelsen. Lone Saaby har solid ledererfaring fra både Landbrug & Fødevarer, Patent- og Varemærkestyrelsen og Dansk Industri. Den nye direktør er udpeget af erhvervs- og vækstministeren og tiltræder stillingen den 15. maj 2016.

Erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen:

”Det glæder mig meget, at Lone Saaby har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Sikkerhedsstyrelsen. Med hendes mangeårige ledererfaring og solide erfaring inden for det erhvervspolitiske område er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Sikkerhedsstyrelsens vigtige arbejde.”

Tiltrædende direktør, Lone Saaby:

”Sikkerhedsstyrelsen løfter en vigtig samfundsopgave. Et af mine fokusområder bliver at videreudvikle en markedsovervågning, hvor sikkerheden er i højsædet, med færrest mulige byrder for erhvervslivet. Jeg glæder mig meget til at løfte opgaven sammen med styrelsens engagerede og dygtige medarbejdere.”

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervs- og Vækstministeriet og understøtter ministeriets vision om at skabe Europas bedste vækstvilkår. Gennem risikobaseret overvågning, smart regulering og kommunikation på forkant omsætter styrelsen teknisk sikkerhed til vækst til gavn for både forbrugere og virksomheder.

Kontaktpersoner: Pressechef i Erhvervs- og Vækstministeriet Kim Bové, tlf. 91 33 70 15, mail: kkb@evm.dk og kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen Mette Cramon, tlf. 25 43 16 53, mail mcr@sik.dk.