Maibrit Brandt bliver ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen

Publiceret 31-03-2022

Erhvervsminister Simon Kollerup har udpeget ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen.

Det bliver den 45-årige cand.scient.adm. Maibrit Brandt, der skal afløse Lone Saaby som direktør i Sikkerhedsstyrelsen. Maibrit Brandt har solid ledererfaring fra både Gældsstyrelsen, Region Midtjylland og SKAT. Den nye direktør er udpeget af erhvervsministeren og tiltræder stillingen den 1. maj 2022.

Erhvervsminister, Simon Kollerup:

”Jeg er glad for, at Maibrit Brandt har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Sikkerhedsstyrelsen. Med hendes mangeårige ledererfaring og indgående kenskab til arbejdet i en politisk præget organisation er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Sikkerhedsstyrelsens vigtige arbejde i at beskytte vores forbrugere”

Tiltrædende direktør, Maibrit Brandt:

"Jeg glæder mig meget til at blive en del af Sikkerhedsstyrelsen og give mit bidrag til det nuværende, massive arbejde med digitaliseringen. Sikkerhed skal være så simpelt som muligt, og det arbejde ser jeg frem til at føre videre sammen med Sikkerhedsstyrelsens dygtige og engagerede medarbejdere”

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ansvaret for teknisk sikkerhed i Danmark. Det er Sikkerhedsstyrelsens mission at skabe konkurrencedygtige rammevilkår og sikre markeder inden for Erhvervsministeriets myndighedsområde.

For yderligere spørgsmål

Pressechef i Erhvervsministeriet, Caroline Gerd Frandsen, tlf. 91 39 94 07, mail: cagefr@em.dk

Pressechef i Sikkerhesstyrelsen, Mette Thorn, tlf. 25 10 39 40, mail: met@sik.dk