Millionpulje sikrer penge til grønne iværksætterevents

Publiceret 09-05-2022

Tirsdag åbner en pulje på 5 mio. kr. øremærket til iværksætterevents. Med puljen bliver der sat fokus på dansk iværksætterkultur og Danmark som grøn iværksætternation.

Idérige iværksættere rundt om i Danmark knokler hver dag for at skabe morgendagens løsninger. Særligt på det grønne område spiller danske virksomheder en afgørende rolle i at få gode idéer og gøre dem til forretning.

Derfor er der fokus på Danmark som grøn iværksætternation, når der tirsdag 10. maj åbner i dag en pulje på 5. mio. kr. øremærket til iværksætterevents.

”Vi har nogle dygtige iværksættere i Danmark, og dem skal vi have endnu flere af. Puljen her giver mulighed for at udbrede budskabet om, hvad danske iværksættere kan. Samtidig får vi styrket netværkene i vores iværksættermiljøer, så endnu flere gode idéer kan blive forvandlet til succeser herhjemme og i den store verden. Danmark er førende på de grønne markeder, og det er jeg stolt over at kunne sætte fokus på med puljen her,” siger erhvervsminister Simon Kollerup.

Puljen giver støtte til events, der udvikler dansk iværksætteri samt promoverer Danmark som et grønt iværksætterland, fx gennem netværksarrangementer.

Puljen åbner for ansøgninger tirsdag den 10. maj.

Det er fjerde år, at støttepuljen til iværksætterevents bliver uddelt. Der forudsættes 50 pct. privat medfinansiering, der kan uddeles op til 1,5 mio. kr. til de største events, og der skal som minimum ansøges om 100.000 kr.

Frist for ansøgninger er 7. juni.

Læs mere og søg midler fra puljen her

 

Hvis du er journalist og ønsker yderligere information, kontakt:

Erhvervsministeriets pressetelefon på 91337007.

Er du virksomhed og har spørgsmål til puljen, kontakt:

Erhvervsstyrelsen på 72200030.