Erhvervsministeren tager forskud på Tour de France med erhvervslivet

Publiceret 08-06-2022

Tour de France starten i Danmark den 1. til 3. juli er udover at være en gul folkefest også en mulighed for det danske turismeerhverv, til at byde både danske og udenlandske gæster velkomne. Sammen med en række danske topchefer cykler erhvervsminister Simon Kollerup derfor ud til en række erhverv, som gør noget særligt ud af Tour de France.

Når Tour de France den 1. juli skydes i gang fra København, er det ikke alene en fest for danskerne men også for de mange virksomheder, som kan se frem til fyldte hotelværelser og mange glade gæster.

Derfor har erhvervsminister Simon Kollerup i dag samlet et hold af topchefer fra erhvervslivet, så de sammen kan varme op til Tour de France på en cykeltur i København. Undervejs vil de besøge en række erhverv, som på hver deres måde gør noget særligt ud af touren.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

”Som erhvervsminister er jeg stolt over, at Danmark snart skal være et udstillingsvindue for hele verden. For vi har så mange fantastiske ting at vise frem. Og når verdens største cykelløb suser gennem vores smukke land, så vil det lokale hotel, restaurant og turistattraktion også få gavn af det. Dansk turisme har brug for en dejlig sommer, hvor turisterne fylder godt i gaderne, og hvor de nyder alt det, vi er bedst til, nemlig høj service, grønne løsninger og gastronomi i verdensklasse. Jeg glæder mig til at tage forskud på glæderne, når jeg i dag besøger en række virksomheder, som på hver deres måde viser, hvad Danmark er bedst til.”

På cykelturen vil deltagerne lægge vejen forbi Tivoli, den franske bistro Esmée, Aamanns Replik og til slut Admiral Hotel, hvor Carlsberg og Copenhagen Bicycles også vil stå klar.

Deltagerne i cykelløbet er Carlsberg Danmark, Aamann, Arp-Hansen Hotel Group, Dansk Industri, Dansk Erhverv, Horesta og SMVdanmark.

Er du journalist og har spørgsmål?

Kontakt pressetelefonen på 91 33 70 07