Nu åbner særlig pulje til restauranter, cafeer og barer

Publiceret 24-06-2021

Nu kan spisesteder i hele landet få hjælp til at udvikle nye madevents og oplevelser til gæsterne.

Puljen er en del af sommer- og erhvervspakken, der blandt andet skal styrke turismeerhvervet i Danmark. Med puljen vil en restaurant, café eller bar kunne søge op til 35.000 kroner til aktiviteter, som skal hjælpe med at få flere gæster f.eks. gennem nye madtilbud og arrangementer. 

Man kan søge puljen gennem Erhvervsstyrelsen til og med den 21. juli 2021. Støtten kan både bruges til sommerarrangementer og til events, som rækker ind i resten af året.

Erhvervsminister Simon Kollerup:
”Regeringen har gennem hele coronakrisen arbejdet for at holde hånden under danske virksomheder og arbejdspladser. Derfor er jeg også glad for, at vi nu kan være med til at give en ekstra mulighed, der peger fremad til de danske restauranter, cafeeer og barer, der har været særlig hårdt ramt af krisen. Jeg har ikke fantasi til at forestille mig, hvad de enkelte erhvervsdrivende kan finde på af initiativer, men jeg håber, at rigtig mange vil gøre brug af puljen. Danmark er både et skønt ferieland og en gastronomisk metropol, og puljen understøtter begge styrker på en og samme tid.”

Sommer- og erhvervspakken skal hjælpe de hårdt ramte sektorer og samtidig skabe gode ferieoplevelser for gæsterne.

I alt er der afsat 1,6 milliarder kroner, og du kan læse mere om de enkelte initiativer her

For mere information kontakt: 

Camilla Weigel, cachwe@em.dk, tlf.: 91 33 70 97