Lancering af handlingsplan for outdoor-turismen i Danmark 2020-2022

Publiceret 21-11-2019

Med en styrkeposition som cykelland og et mangfoldigt udbud af naturoplevelser som vandring, lystfiskeri, sankning og vandsport rummer Danmark et stort potentiale som rejsemål for outdoor-turister. Det potentiale skal en ny handleplan være med til at indfri.

Erhvervsminister Simon Kollerup, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme Jens Hausted og bestyrelsesformand i Dansk Kyst- og Naturturisme Kjeld Zacho Jørgensen deltager mandag den 25. november 2019 kl. 12.45 ved Feriecenter Slettestrand i lancering af handleplanen.

Ministeren får handleplanen overrakt, og Dansk Kyst- og Naturturisme præsenterer handleplanen og fem centrale anbefalinger, der kan skubbe outdoor-turismen i Danmark til det næste niveau.

Dansk Kyst- og Naturturisme har udarbejdet handleplanen i dialog med blandt andet Erhvervsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet, Naturstyrelsen og Danske Destinationer.

Tidsplan

  • Kl. 12.45: Pressemøde og præsentation af Handleplan for outdoor-turismen i Danmark.

    Inkl. taler fra erhvervsminister Simon Kollerup samt bestyrelsesformand i Dansk Kyst- og Naturturisme Kjeld Zacho Jørgensen.

  • Kl. 13.05 Virksomhedsbesøg Feriecenter Slettestrand v/Kristian Skjødt. 

    Erhvervsminister Simon Kollerup, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme Jens Hausted og bestyrelsesformand Kjeld Zacho Jørgensen deltager i besøg på Feriecenter Slettestrand, hvor direktør Kristian Skjødt inviterer til at besøge mountainbike-teknikbanen og lave mad over bål i Madsmedjen.

Adresse

Madsmedjen v. Feriecenter Slettestrand
Slettestrandvej 26
9690 Fjerritslev

For yderligere information og tilmelding kontakt:

• Presserådgiver Ditte Vibe Petersen, Erhvervsministeriet, tlf. 91337097 og divipe@em.dk