Pulje til iværksætterevents åbnet - sådan søger du

Publiceret 03-04-2019

En ny pulje øremærket større arrangementer for iværksættere skal være med til at styrke iværksætterkulturen og sætte Danmark på verdenskortet som en førende iværksætternation.

Regeringen ønsker at støtte større iværksætterevents, som kan være med til at udbrede iværksætterkulturen, styrke miljøet og sætte Danmark på verdenskortet som en førende iværksætternation.

Regeringen har derfor afsat en pulje på 20 mio. kroner, der er øremærket større iværksætterarrangementer. Puljen skal markedsføre Danmark internationalt som en stærk iværksætternation og understøtte og udvikle den danske iværksætterkultur.

Arrangementer er vigtige for iværksætterkulturen

Erhvervsminister Rasmus Jarlov udtaler om den nye pulje:

"Danmark har brug for en stærk iværksætterkultur, hvis vi skal have flere nye virksomheder, der kan vokse sig store og bidrage til dansk vækst og beskæftigelse. Store iværksætterarrangementer er en vigtig del af en stærk iværksætterkultur. De er med til at skabe netværk i miljøet, styrke og inspirere andre iværksættere og tiltrække kapital, kompetencer og talenter. Derfor glæder det mig, at vi med puljen til iværksætterevents kan være med til at booste større arrangementer i Danmark."

  • Der er afsat i alt 20 mio. kroner over de næste fire år.
  • Virksomheder, organisationer og foreninger kan ansøge puljen. Der stilles krav om, at støtteintensiteten ikke må overstige 50 procent af projektets samlede budget.
  • Ansøgningsfristen er 30. april 2019 kl. 12:00.
  • Der gennemføres som udgangspunkt én årlig ansøgningsrunde i perioden 2019-2022. 

For mere information kontakt: 

Presserådgiver i Erhvervsministeriet Ulrik Scheibye, 91 33 70 17, ulrsch@em.dk.