Pressemøde om deleøkonomiske forsøgsprojekter i Aarhus Kommune

Publiceret 12-01-2017

Erhvervsminister Brian Mikkelsen og borgmester Jacob Bundsgaard indbyder til pressemøde på Dokk1 i Aarhus mandag den 16. januar.

Erhvervsministeriet har indgået partnerskab med Aarhus Kommune om at gøre Aarhus til deleøkonomisk forsøgsby i 2017 i forbindelse med, at Aarhus i år er europæisk kulturhovedstad og dermed vil blive udfordret på kapaciteten. Aarhus skal blandt andet udforske de deleøkonomiske muligheder inden for transport, overnatning, beskæftigelse og medborgerskab.

Hvad det indebærer af konkrete forsøgsprojekter mv., vil erhvervsminister Brian Mikkelsen og Aarhus’ borgmester Jacob Bundgaard fortælle om på et pressemøde, der afholdes på:

Dokk1
Hack Kampmanns plads 2
8000 Aarhus C

Mandag den 16. januar kl. 11.00 – 12.00.

Senere på dagen besøger erhvervsministeren endvidere den deleøkonomiske iværksættervirksomhed Mineisyours for at høre om virksomhedens erfaringer med henblik på at få input til regeringens strategi for deleøkonomi, som lanceres i 2017. Regeringen ønsker at skabe gode rammer for deleøkonomiske virksomheder som Mineisyours, så regler og regulering ikke står i vejen for innovation og nytænkning.

Mineisyours er en deleøkonomisk platform, der formidler deling af campingvogne, cykler, biler og ferieboliger.

Pressen er velkomne til at deltage under besøget, hvor der også er mulighed for at tale med Founding CEO Kristian Zanchetta Klercke. Dette besøg finder sted på:

LYNfabrikken
Vestergade 49
8000 Aarhus C

Mandag d. 16. januar kl. 13.30 – 14.30.

Tilmelding til pressemøde og virksomhedsbesøg bedes foregå til presserådgiver i Erhvervsministeriet Sara Ringgaard Price, tlf. 91 39 94 07, srp@evm.dk.