Regeringen modtager anbefalinger om fremtidens erhvervsstøtte

Publiceret 19-02-2024

I dag afleverer Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte sine anbefalinger til regeringen.

Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte præsenterer i dag sin rapport med bl.a. anbefalinger om principper for fremtidens erhvervsstøtte og anbefalinger til sanering af erhvervsstøtten.

Erhvervsminister Morten Bødskov udtaler:

”Jeg er glad for i dag at modtage anbefalingerne fra Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte. På vegne af regeringen vil jeg gerne takke ekspertgruppen for det store arbejde med at udarbejde rapporten og anbefalingerne. Regeringen har endnu ikke taget stilling til arbejdsgruppens anbefalinger. Vi vil nu læse rapporten grundigt igennem, og vil i den kommende tid indkalde Folketingets partier til drøftelser om ekspertgruppens anbefalinger.”

Rapporten, der præsenteres i dag, markerer afslutningen på ekspertgruppens fase 1, som blev stillet i det opdaterede kommissorium for ekspertgruppen i juni 2023.

Ekspertgruppen for fremtidens erhvervsstøtte består af Christian Frigast (formand), der bl.a. er bestyrelsesformand i Axcel, CEO i Heartland Lise Kaae, professor i økonomi Niels Johannesen og lektor i økonomi Jeppe Druedahl.

Kontakt

Erhvervsministeriets pressetelefon: 91 33 70 07