Regeringen udpeger ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder

Publiceret 22-06-2023

Michael Bayer Thomsen bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder. Den nye formand bliver medlem af Grønt Erhvervsforum, som på vegne af sektoren leverer input og rådgivning til regeringen om den grønne omstilling.

Michael Bayer Thomsen, bestyrelsesformand i Letbek, overtager fra CEO i Danfoss, Kim Fausing.

Erhvervsminister Morten Bødskov udtaler:

"Jeg er glad for at byde Michael Bayer Thomsen velkommen som ny formand for klimapartnerskabet produktionsvirksomheder. Hans ekspertise og erfaring inden for produktionsvirksomheder og bæredygtighed vil være til stor gavn for klimapartnerskabet, ikke mindst fordi vi fremadrettet vil have et større fokus på implementering af de mange grønne politiske aftaler. Jeg ser frem til at samarbejdet. Samtidig et stort tak til Kim Fausing for det store arbejde med klimapartnerskabet og ikke mindst de mange gode anbefalinger.”

Formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder Michael Bayer Thomsen udtaler:

”Jeg vil først og fremmest gerne takke den afgående formand, Kim Fausing, for det store arbejde han har lagt i partnerskabet og samtidigt takke Ministeren for den tillid han har vist ved at udpege mig som formand.
Danske produktionsvirksomheder er en hjørnesten i det danske samfund. Vi yder et stort stigende bidrag til den grønne omstilling. Det gør vi ved at blive mere effektive med den energi vi bruger, ved at udvikle og implementere nye smarte produkter og teknologier med fokus på ressourceoptimering og ved at sælge vores grønne løsninger til andre lande. Der er et kæmpe potentiale for danske produktionsvirksomheder i ambitiøse klimamål, da det jo er os der skal udvikle, producere og etablere de løsninger der skal til. Jeg ser frem til det vigtige arbejde vi har foran os i klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder”

 

Kontakt

Erhvervsministeriets pressetelefon: 91 33 70 07