Teknisk briefing for journalister vedr. aftale om erstatning til minkavlere

Publiceret 25-01-2021

Regeringen har sammen med et bredt flertal i Folketinget indgået en aftale, som sikrer fuld erstatning og omstillingshjælp til minkavlere og følgeerhverv. I forlængelse af den indgåede aftale vil der for journalister være mulighed for at deltage i en online, teknisk gennemgang af aftalen hos Erhvervsministeriet.

Med dagens aftale er regeringen sammen med et bredt flertal i Folketinget bestående af Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance enige om erstatningen til minkavlere og minkafhængige følgeerhverv, der ikke umiddelbart kan omstilles til anden produktion.

I forlængelse af den indgåede aftale afholder Erhvervsministeriet i samarbejde med Fødevareministeriet teknisk briefing om aftalens elementer tirsdag den 26. januar fra klokken 13:00-13:45.

Mødet er kun tilgængeligt for journalister og vil foregå via Skype. Hvis du ønsker at deltage i den tekniske gennemgang af aftalen, bedes du sende en mail til Andreas Beck (andbec@em.dk), hvor du oplyser navn og medie. Du vil derefter modtage et personligt link til mødet.

Tilmeldingsfrist er klokken 12:00 tirsdag.

Læs mere om aftalen her.

 

For yderligere kontakt:

Erhvervsministeriet pressetelefon, 91 33 70 07.