Invitation til Landdistriktskonferencen 2018

Publiceret 04-07-2018

Kom og få inspiration og faglig sparring på årets landdistriktskonference mandag den 17. september på Hotel Faaborg Fjord.

Her kan du blandt andet høre om regeringens arbejde for levedygtige landsbyer og deltage i debatter, som giver mulighed for at dykke længere ned i temaer med betydning for udviklingen i landdistrikterne.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov:

”Med Landdistriktskonferencen sætter vi hvert år fokus på udviklingen i landdistrikterne. Det er et prioriteret område, som regeringen er meget optaget af. Derfor er det også en fornøjelse at kunne invitere de mange engagerede mennesker omkring dagsordenen til en hel dag med fordybelse i emnet. Jeg ser personligt meget frem til at fortælle om regeringens politik, men glæder mig samtidig over, at konferencen også giver taletid til lokale ildsjæle, der med støtte fra Erhvervsministeriets landdistriktspulje gør et forrygende stykke arbejde for at fremme en positiv udvikling rundt omkring i hele landet.”

I løbet af dagen vil erhvervsministeren kåre vinderen af årets landdistriktspris, og konferencens ’projektbørs’ vil give dig indblik i erfaringer og resultater fra et udvalg af gode landdistriktsprojekter.

Om konferencen

Det er gratis at deltage i Landdistriktskonferencen. Ved tilmelding til konferencen har du mulighed for at tilvælge overnatning på hotellet for egen regning.

Tilmeldingsfristen er mandag den 3. september 2018.

Kontaktperson: