Erhvervsministeren udpeger ny bestyrelse for VisitDenmark

Publiceret 11-12-2018

Allan L. Agerholm er genudpeget som formand for VisitDenmarks bestyrelse for perioden 2019-2021. Derudover er der udpeget en ny bestyrelse, hvoraf fem er nye medlemmer af bestyrelsen, mens tre medlemmer er genudpeget.

CEO i BC Hospitality Group, Allan L. Agerholm fortsætter som formand for bestyrelsen i VisitDenmark. Sammen med resten af bestyrelsen fortsætter han derfor også arbejdet med den digitale omstilling af VisitDenmark og med at styrke sammenhængen i den offentlige turismefremmeindsats.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov:

"VisitDenmarks internationale markedsføring af Danmark er vigtig for, at dansk turisme klarer sig godt i den internationale konkurrence. Jeg er derfor glad for, at Allan L. Agerholm forsætter som formand for VisitDenmark, og at vi har en ny bestyrelse på plads med både friske og erfarne kræfter til at lede VisitDenmark.”

Udover Allan L. Agerholm består bestyrelsen pr. 1. januar 2019 af otte medlemmer, der tilsammen har kompetencer, viden og forretningsmæssig forståelse for de forskellige typer af turismeerhverv i Danmark, og som kan bidrage til at varetage VisitDenmarks formål om at fremme Danmark som turistmål.

Bestyrelsesformand Allan L. Agerholm:

”Stor tak til erhvervsministeren og nomineringskomiteen for at sammensætte et hold af stærke kompetencer inden for turisme og digital markedsføring og kommunikation. Turismen er i global vækst og fremtiden er spændende og giver store muligheder for yderligere vækst i turismen til Danmark og dermed skabe flere arbejdspladser i hele landet. Vi ved, at den internationale konkurrence er hård, men vi glæder os til at trække i arbejdstøjet og give vores konkurrenter kamp til stregen.”

VisitDenmarks bestyrelse har ansvaret for den overordnede ledelse af VisitDenmark og fastlægger de generelle rammer for VisitDenmarks virksomhed med henblik på at fremme Danmark som turistmål.

 

VisitDenmarks nye bestyrelse er pr. 1. januar 2019:

  • Allan Agerholm, CEO BC Hospitality Group (genudpeges)
  • Camilla Dvinge, Direktør/CEO, DanCamps (genudpeges)
  • Birthe Becker, CCO Arp Hansen Hotel Group
  • Ulla Tofte, direktør i M/S Museet for Søfart
  • Philip Høeg Kildegaard, Director of eCommerce & Sales Scandinavia, NOVASOL A/S
  • Martin Aadal Nielsen, Sales & Marketing Director, Legoland ApS
  • Tim Frank Andersen, Chief Digital Officer, Charlie Tango
  • Jens Hausted, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme (genudpeges)
  • Mikkel Aarø-Hansen, direktør Wonderful Copenhagen (genudpeges)

Udpegningsperioden er på tre år, og medlemmerne kan jf. Lov om VisitDenmark maksimalt genudpeges to gange.

 

For yderligere information kontakt:

Presserådgiver Ditte Vibe Petersen, Erhvervsministeriet, divipe@em.dk, tlf.: 91 33 70 97