Danish Maritime Days vil sætte Det Blå Danmark på verdenskortet

Publiceret 15-11-2013

Erhvervs – og Vækstminister Henrik Sass Larsen afholdte i dag møde med maritime erhvervsorganisationer, faglige organisationer samt vækstteamet for Det Blå Danmark om resultaterne af det første års arbejde med vækstplanen

Ministeren benyttede lejligheden til at annoncere at markedsføringen af Det Blå Danmark skal forbedres, og at der derfor skabes et udstillingsvindue for de danske maritime styrkepositioner.

Initiativet kaldes Danish Maritime Days og vil bestå af en lang række maritime begivenheder, som samlet skal vise, hvad Det Blå Danmark står for.

En af hovedbegivenhederne under Danish Maritime Days er Danish Maritime Forum, hvor ambitionen er at skabe et globalt topmøde og samle førende maritime beslutningstagere fra hele verden i Danmark.

Danish Maritime Days har modtaget bred opbakning fra de danske maritime beslutningstagere, og er et vigtigt element i opfølgningen af vækstplanen for Det Blå Danmark. Danish Maritime Days er udviklet i samarbejde mellem Erhvervs- og Vækstministeriet, Danmarks Rederiforening og Danske Maritime, og skal gennemføres i tæt samarbejde med hele Det Blå Danmark.

Danish Maritime Days afholdes i uge 41 i 2014.